Parkinson Unity Walk 2021

Vi har modtaget en fin hilsen fra protektor grevinde Alexandra, som på lørdag skulle have skudt årets Parkinson Unity Walk i gang. Corona betyder desværre i år, at vi ikke kan gå i samlet flok gennem Københavns gader. Men det betyder ikke, at vi ikke stadig kan gå – og stå – sammen for parkinsonsagen.

På lørdag den 29. maj kan du gå med, når vi markerer årets Parkinson Unity Walk med et online fællesskab, hvor alle kan gå med og dele fotos fra dagen. Her vil der også være fine konkurrencer og inspiration. Alt du skal gøre for at deltage er at sende et eller flere billeder fra din personlige gåtur til Louise Hjerting Nielsen på Lhn@parkinson.dk. Så uploader vi billedet på Facebook derefter.

Vejrudsigten lover endda dejlig sol, så tag endelig fat i venner og familie inviter dem med på en gåtur, der hvor i bor. Hvis I vil synliggøre sagen kan I endda printe en A4-side lige her, som let kan sættes fast på ryg eller mave som symbol på, at I denne dag går for parkinsonsagen.

PRINT: “Rygmærke” med parkinsonlogo

Mangler du inspiration til en god gåtur? Se mere på danmarkgaarsammen.dk – fordi gåture gør så godt for vores krop, fordi frisk luft og motion er godt for sjælen, og fordi det er pærelet, socialt og drønhyggeligt.

TILMELD DIG: Aktivitet på facebook

Relaterede nyheder

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.