Bliv medlem

Som medlem af Parkinsonforeningen kan du blandt andet gøre brug af foreningens mange tilbud om rådgivning, støtte, foredrag, netværk og information om sygdommen.

Medlemsfordele

Rådgivning - bliv medlem

Rådgivning

Ring til Parkinsonforeningens faglige rådgivningsteam eller få råd hos ligesindede i Parkinsonlinjen. I det faglige rådgivningsteam kan du blandt andet få råd hos socialrådgiveren, neurologen, sygeplejersken, fysioterapeuten eller psykologen.

By - bliv medlem

Lokalt netværk i kredse og klubber

Parkinsonforeningens 15 kredse giver en unik mulighed for lokalt netværk og som medlem er du automatisk tilknyttet den lokale kreds, der hvor du bor. Under kredsen hører lokale klubber. Husk at ægtefæller og pårørende også skal være medlemmer for at deltage i f.eks. kurser og arrangementer.

Magasin - bliv medlem

Parkinson Nyt

Som medlem modtager du medlemsbladet Parkinson Nyt 4 gange årligt. Medlemsbladet indeholder artikler, gode råd til at leve et godt og aktivt liv med sygdommen, forskning, inspiration og meget mere.

Kurser og aktiviteter

Parkinsonforeningen afholder løbende kurser for mennesker med parkinson og pårørende. Her kan du som medlem komme med og få ny viden.

Nyhedsbrev - Kopi

Digitalt nyhedsbrev

Der bliver løbende udsendt digitale nyhedsbreve fra foreningen med nyheder og invitationer til kommende arrangementer. Derudover udsendes også en E-avis med sidst nyt om parkinsonforskning.

Netværksgrupper

Som medlem har du mulighed for at deltage i en lang række netværksgrupper. Her kan du i trygge rammer udveksle erfaringer og tanker med ligesindede.

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.