Ny medlemsundersøgelse udsendt

Parkinsonforeningen udsender i dag et spørgeskema på mail til alle medlemmer. Undersøgelsen skal blandt andet gøre foreningen klogere på, hvilke behov der kan være for medlemstilbud eller arrangementer.

Når medlemsundersøgelsen lander i mailboksen, så vil der udover spørgsmål omkring din oplevelse som medlem også være et par spørgsmål om din holdning til fagpersoners koordination og viden i behandlingen af parkinson.

Resultaterne skal bruges i den videre udvikling af foreningen samt strategien for den kommende periode 2025-2027. Parkinsonforeningen melder ud, når der er nyt om undersøgelsens resultater.

Besvarelserne indsamles i løbet af den næste måned, men vi håber på, at få besvarelserne ind hurtigst muligt.

Både medlemmer med parkinson, deres pårørende og fagpersoner er velkomne til at besvare. Hvis der opstår nogen spørgsmål i forbindelse med undersøgelsen, eller hvis du ikke har modtaget linket til spørgeskemaet, så skriv en e-mail til spoergeskema@parkinson.dk eller ring på hovednummeret 36 35 02 30.

E-mailen med link til spørgeskemaet kommer fra Parkinsonforeningen, men selve e-mailadressen hedder survey@mail.enalyzer.com.

Hvis du ikke har modtaget noget spørgeskema, skyldes det muligvis, at din e-mail ikke er registreret i vores medlemssystem. Hvis du ikke har en e-mailadresse, men alligevel ønsker at besvare spørgeskemaet, så ring gerne til os, så finder vi en løsning på det.

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.