Donationer som privatperson og virksomhed

Som privatperson kan du fx støtte Parkinsonforeningens med et valgfrit beløb enten fast eller en enkelt gang. Du kan også betænke Parkinsonforeningen ved en begravelse eller bisættelse, hvis du i stedet for blomster ønsker at støtte foreningens arbejde. Som mindre eller større virksomheder kan du tegne et erhvervsmedlemskab. Læs mere om de forskellige støttemuligheder for privatpersoner og virksomheder herunder.

Donation som privatperson

Støt Parkinsonforeningens arbejde med et valgfrit beløb enten fast eller en enkelt gang ved at udfylde donationsformularen her.

Du kan også lave en overførsel ved at indbetale til foreningens konto, Nykredit, reg. 5470, konto nr. 7022895.

Donation til begravelse eller bisættelse

Du kan betænke Parkinsonforeningen ved en begravelse eller bisættelse, hvis du i stedet for blomster ønsker at støtte foreningens arbejde. Du kan i dødsannoncen skrive, at i stedet for blomster bedes man betænke Parkinsonforeningen via Nykredit, reg. 5470, konto nr. 7022895. Det er vigtigt, at der i dødsannoncen står et mærke, f.eks. afdødes navn, som skal opgives ved donationen. Det er ligeledes vigtigt at give foreningen besked om bisættelsen, samt en kontaktperson. Efter begravelsen sender Parkinsonforeningen et takkebrev med en oversigt over bidragsydere.

Støt som virksomhed

Som virksomhed kan du tegne et erhvervsmedlemskab (større virksomheder) eller tegne et virksomhedsmedlemskab (mindre virksomheder).

Virksomheder bliver ifølge Parkinsonforeningens vedtægter optaget som støttemedlemmer uden stemmeret, jf. § 3 stk. 2.

Får din virksomhed en reklameydelse i forbindelse med et samarbejde, kan I som hovedregel få fradrag for beløbet som driftsudgift. Alle donationer med en reklameydelse bliver pålagt moms på fakturaen. Det er op til jeres virksomhed at bedømme, om I har lov til at fratrække beløbet som driftsomkostninger (f.eks. reklameudgift) jf. statsskattelovens §6. Konsultér evt. jeres revisor eller jurist for at få afklaret spørgsmålet.

Støt med et virksomhedsmedlemskab (mindre virksomheder)

Medlemskabet er målrettet de virksomheder/personer, der arbejder med mennesker med parkinson, f.eks. fysioterapeuter, neurologer, ergoterapeuter, kiropraktorer, apoteker, tandlæger, talepædagoger, diætister eller psykologer, og samtidig er en mindre virksomhed.

Med et virksomhedsmedlemskab får I Parkinsonforeningens medlemsblad fire gange årligt.

Et virksomhedsmedlemskab koster 500 kr. årligt. Som virksomhed kan kontingenter fratrækkes Skat, hvis det er med til at sikre, vedligeholde eller øge virksomhedens omsætning.

I kan melde jer ind her.

Støt med et erhvervsmedlemskab (større virksomheder)

Større virksomheder, f.eks. medicinalfirmaer, kan tegne et erhvervsmedlemskab hos Parkinsonforeningen. Med et erhvervsmedlemskab viser I jeres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, at I er en virksomhed, der støtter parkinsonsagen. Desuden får I:

  • Omtale på Parkinsonforeningens hjemmeside
  • Indrammet diplom til at hænge op i virksomheden
  • Parkinsonforeningens medlemsblad fire gange årligt.

Et erhvervsmedlemskab koster 5.000 kr. ex moms årligt. Som virksomhed kan kontingenter fratrækkes Skat, hvis det er med til at sikre, vedligeholde eller øge virksomhedens omsætning.

I kan melde jer ind her.

Disse virksomheder er erhvervsmedlemmer i Parkinsonforeningen:


 

 

 

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.