Præsentation af workshops på frivilligtræf 2024
Lørdag på frivilligtræffet deler vi op i workshops, hvor du selv kan vælge hvad du vil deltage i. Vi afholder 2 runder workshop, hvilket betyder at du skal vælge 2 workshops fra listen. Tilmelding til workshops foregår i det skema hvor du tilmelder dig træffet. Herunder kan du læse mere om de forskellige workshops.

Det gode arrangement
Hvad er et godt medlemsarrangement? Hvad skal man være opmærksom på i forberedelsen og afviklingen af et arrangement? Hvordan får vi det ud over rampen så medlemmerne opdager det, og får lyst til at deltage? Dette er både for dig der har brug for inspiration, og for dig der har masser af gode ideer at dele ud af.

Hvordan organiserer vi os i kredse og klubber
Hvilke samarbejdsformer kan styrke vores arbejde i hhv. kredse og klubber? Hvordan fordeler vi opgaverne, så alle har en rolle, og ingen bliver overbelastet? Hvordan sørger vi for, at alle kan gøre brug af deres kompetencer?

Rekruttering af frivillige
Hvordan får vi flere frivillige der hvor du er? Hvordan fortæller vi om rollen? Hvordan opfordrer vi folk? Kan vi gennem rollefordeling gør det nemmere at sige ja? Deltag gerne for at få inspiration – men også gerne hvis du har erfaringer at dele ud af.

Hvordan tager man imod nye medlemmer
Hvordan tager vi godt imod de nye medlemmer? Det kan både være i det daglige, eller i forbindelse med særlige arrangementer for de nye. Deltag gerne for at få inspiration – men også gerne hvis du har erfaringer at dele ud af.

Samskabelse
Hvilke muligheder er der i at samarbejde med andre foreninger, grupper og organisationer i dit område? Kan vi låne hos hinanden og styrke vores egen praksis? Kan vi sammen med andre interessenter finde helt nye svar? Kan vi sammen finde nye områder og metoder for foreningens virke, så 1+1=3 i samarbejde med andre organisationer?

Kassererworkshop
Hvad ligger der i kassereropgaven i kredse og klubber? Hvilke erfaringer har vi om hvordan man løser opgaven godt? Har du gode råd, andre kan have gavn af? Har du spørgsmål andre kasserer måske kan hjælpe dig med?

Kredshjemmeside
Workshop for hjemmesideansvarlige. Få svar på spørgsmål, hjælp til konkrete udfordringer eller lær de funktioner du ikke har helt styr på endnu. Medbringe gerne egen computer, så alle kan være i gang samtidig. Nye såvel som erfarne hjemmesideansvarlige er velkomne.

Medlemssystemet for nye brugere
Introduktion til medlemssystemet Collect. Vi vil gennemgå de mest brugte funktioner i medlemssystemet, og det vil være mulighed for at stille spørgsmål om de udfordringer du selv sidder med. Workshoppen er tiltænkt mindre erfarne brugere af medlemssystemet.

 

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.