Onsdag den 11. oktober kl.15.00 til 17.00 på Slagelse Bibliotek er Klub Slagelse vært ved et musikforedrag med Lasse Skovgaard.

Lasse Skovgaard er PhD i sundhedsvidenskab og arbejder til daglig som forskningschef. Derudover er han uddannet musikpædagog, organist og sanger og har bl.a. arbejdet som korleder, akkompagnatør, organist og musiklærer. Han en rutineret foredragsholder og har de sidste 15 år holdt en lang række foredrag om musik og sundhed rundt om i Danmark. Han har som komponist to sange med i den nye 19.udgave af Højskolesangbogen.

Tema:

Derfor er det sundt at synge!

Fællessangen trives i disse år. Vi synger faktisk på livet løs – på tværs af køn, alder og overbevisninger. Vi synger først og fremmes, fordi vi har lyst. Og fordi vi ikke kan lade være! Men hvad siger videnskaben om det at synge? Er det godt for os? Kan man sige, at det ligefrem er sundt at synge? Ja, det er faktisk videnskabeligt bevist!

Foredraget præsenterer på en underholdende måde forskning om sangens – og fællessangens – sundhedsskabende effekter. Undervejs synger vi i fællesskab en række eksempler. Og går hjem sundere, end da vi kom.

Kaffe koster 25 kr.

Tilmelding til Lilian tlf. 24 63 05 80

senest den 03.10.23