I går, mandag d. 20. februar, etablerede vi en gruppe på Facebook, som er målrettet Parkinsonforeningens Nordsjællandskreds’ medlemmer. Det gjorde vi, for bedre at kunne kommunikere med de af vores medlemmer, som anvender Facebook. Og efter beslutning i kredsens bestyrelse.  Men vi forlader ikke denne hjemmeside.

Men hvorfor etablere en Facebook gruppe?

Hvis man er hyppig bruger af Facebook, så er en Facebook-gruppe en god måde at få “serveret” information, lige så snart, der er nyt.

Det er også let at komme med kommentarer, forslag og stille spørgsmål.

Men vil I så stoppe med at bruge hjemmesiden Parkinson.dk/Nordsjælland

Nej! Af flere grunde:

  1. Det er ikke alle medlemmer, der har, eller ønsker at have, en Facebook-konto
  2. Mere statisk information, som alle kredsens medlemsblade gennem tiden, eller information om navne og organisation er svære at finde på Facebook.
  3. Vi bør ikke basere al vores medlems-kommunikation på en platform, vi, eller vores medlemmer, kan blive udelukket fra i morgen. Uden mulighed for at ændre denne beslutning.

Hvad skal man så gøre i fremtiden?

Du er velkommen til selv at komme med input direkte i Facebook-gruppen. Men hvis du sender materiale til Per og Inger, så sørger vi for at det kommet på hjemmesiden, i medlemsbladet, i kredsbladet og på Facebook (hvis du ikke allerede har lagt det der).

Det er da medlemsservice, ikke?

Jo, det må man sige