Parkinson Podcast for sundhedsfaglige

Parkinson Podcast er en videnskabelig podcastserie om parkinson. Den er lavet af neurologer til neurologer – og alle andre sundhedsfaglige med interesse inden for parkinson.

Værterne Bo Biering Sørensen og Karen Østergaard undersøger relevante problemstillinger inden for parkinsonisme. I første sæson bliver du blandt andet klogere på autonome forstyrrelser med fokus på ortostatisk hypotension, kognitive vanskeligheder og delirium-problematikken.

Podcasten er produceret af hearHEAR og udgives af AbbVie. Parkinsonforeningen har ikke været involveret i tilblivelsen af podcasten.

OBS: Parkinson Podcast er kun mulig at afspille, hvis du er sundhedsfaglig.

Sådan gør du:

  1. Skriv dit navn, email og autorisationskode* – så producenterne er sikre på, at du er sundhedsfaglig personale. Du finder din autorisation kode her: https://stps.dk/da/autorisation/opslagautreg/
  2. Herefter modtager du en e-mail, hvorfra du vælger, om du vil lytte via Spotify, Apple Podcast eller Google Podcast. Der kan gå et par minutter, før systemet har oprettet dig, og du modtager e-mailen.

Du skal kun verificeres én gang. Det betyder helt lavpraktisk, at når der udkommer nye episoder, kan du lytte til dem direkte i din normale podcastapp. Præcis der, hvor du lytter til alle andre podcasts.

FÅ ADGANG: Parkinson Pod

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.