Støt som virksomhed

Som virksomhed kan du f.eks. støtte foreningens vigtige arbejde ved at tegne et erhvervsmedlemskab.

Som virksomhed kan du støtte parkinsonsagen ved f.eks. at tegne et erhvervsmedlemskab (større virksomheder) eller tegne et virksomhedsmedlemskab (mindre virksomheder).

Virksomheder bliver ifølge Parkinsonforeningens vedtægter optaget som støttemedlemmer uden stemmeret, jf. § 3 stk. 2.

Får din virksomhed en reklameydelse i forbindelse med et samarbejde, kan I som hovedregel få fradrag for beløbet som driftsudgift. Alle donationer med en reklameydelse bliver pålagt moms på fakturaen. Det er op til jeres virksomhed at bedømme, om I har lov til at fratrække beløbet som driftsomkostninger (f.eks. reklameudgift) jf. statsskattelovens §6. Konsultér evt. jeres revisor eller jurist for at få afklaret spørgsmålet.

Støt som mindre virksomhed

Medlemskabet er målrettet de virksomheder/personer, der arbejder med mennesker med parkinson, f.eks. fysioterapeuter, neurologer, ergoterapeuter, kiropraktorer, apoteker, tandlæger, talepædagoger, diætister eller psykologer, og samtidig er en mindre virksomhed.

Med et virksomhedsmedlemskab får I Parkinsonforeningens medlemsblad fire gange årligt.

Et virksomhedsmedlemskab koster 500 kr. årligt. Som virksomhed kan kontingenter fratrækkes Skat, hvis det er med til at sikre, vedligeholde eller øge virksomhedens omsætning.

STØT: Meld din virksomhed ind her

Støt som større virksomhed

Større virksomheder, f.eks. medicinalfirmaer, kan tegne et erhvervsmedlemskab hos Parkinsonforeningen. Med et erhvervsmedlemskab viser I jeres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, at I er en virksomhed, der støtter parkinsonsagen. Desuden får I:

  • Omtale på Parkinsonforeningens hjemmeside
  • Indrammet diplom til at hænge op i virksomheden
  • Parkinsonforeningens medlemsblad fire gange årligt.

Et erhvervsmedlemskab koster 5.000 kr. ex moms årligt. Som virksomhed kan kontingenter fratrækkes Skat, hvis det er med til at sikre, vedligeholde eller øge virksomhedens omsætning.

STØT: Meld din virksomhed ind her

Oversigt erhvervsmedlemmer

Disse virksomheder er erhvervsmedlemmer i Parkinsonforeningen:


 

 

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.