Støt som virksomhed

Som virksomhed kan du f.eks. støtte foreningens vigtige arbejde ved at tegne et erhvervsmedlemskab.

Som virksomhed kan du støtte parkinsonsagen ved f.eks. at tegne et erhvervsmedlemskab (større virksomheder) eller tegne et virksomhedsmedlemskab (mindre virksomheder).

Virksomheder bliver ifølge Parkinsonforeningens vedtægter optaget som støttemedlemmer uden stemmeret, jf. § 3 stk. 2.

Får din virksomhed en reklameydelse i forbindelse med et samarbejde, kan I som hovedregel få fradrag for beløbet som driftsudgift. Alle donationer med en reklameydelse bliver pålagt moms på fakturaen. Det er op til jeres virksomhed at bedømme, om I har lov til at fratrække beløbet som driftsomkostninger (f.eks. reklameudgift) jf. statsskattelovens §6. Konsultér evt. jeres revisor eller jurist for at få afklaret spørgsmålet.

Støt som mindre virksomhed

Medlemskabet er målrettet de virksomheder/personer, der arbejder med mennesker med parkinson, f.eks. fysioterapeuter, neurologer, ergoterapeuter, kiropraktorer, apoteker, tandlæger, talepædagoger, diætister eller psykologer, og samtidig er en mindre virksomhed.

Med et virksomhedsmedlemskab får I Parkinsonforeningens medlemsblad fire gange årligt.

Et virksomhedsmedlemskab koster 500 kr. årligt. Som virksomhed kan kontingenter fratrækkes Skat, hvis det er med til at sikre, vedligeholde eller øge virksomhedens omsætning.

STØT: Meld din virksomhed ind her

Støt som større virksomhed

Større virksomheder, f.eks. medicinalfirmaer, kan tegne et erhvervsmedlemskab hos Parkinsonforeningen. Med et erhvervsmedlemskab viser I jeres medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere, at I er en virksomhed, der støtter parkinsonsagen. Desuden får I:

  • Omtale på Parkinsonforeningens hjemmeside
  • Indrammet diplom til at hænge op i virksomheden
  • Parkinsonforeningens medlemsblad fire gange årligt.

Et erhvervsmedlemskab koster 5.000 kr. ex moms årligt. Som virksomhed kan kontingenter fratrækkes Skat, hvis det er med til at sikre, vedligeholde eller øge virksomhedens omsætning.

STØT: Meld din virksomhed ind her

Støt med donation

Som virksomhed kan I støtte Parkinsonforeningens med et valgfrit beløb enten fast eller en enkelt gang. Alle beløb tæller og jeres støtte har stor betydning for de, der lever med eller tæt på parkinson.

I støtter let ved at udfylde formularen herunder. I kan også lave en overførsel ved at indbetale til foreningens konto, Nykredit, reg. 5470, konto nr. 7022895 eller støtte via MobilePay 74725.

Tak for jeres støtte.

Oversigt erhvervsmedlemmer

Disse virksomheder er erhvervsmedlemmer i Parkinsonforeningen:


 

 

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.