Vellykket forskningsseminar

Torsdag d. 7. oktober afholdt ”Videns- og kompetencecenter for rehabilitering til mennesker med Parkinsons sygdom” et vellykket forskningsseminar med fokus på de kognitive udfordringer ved Parkinsons sygdom.

Seminaret var målrettet rehabiliteringsforskere med interesse for Parkinsons sygdom samt fagpersoner fra såvel region, kommune og private aktører med specifik interesse for vidensproduktion i forhold til Parkinsons sygdom.

Gennem 4 spændende sessioner fik deltagerne på seminaret indsigt i såvel en yngre med Parkinsons oplevelser med kognitive udfordringer i hverdagen samt forskningsresultater fra projekter med fokus på henholdsvis kliniske kognitive udfordringer gennem sygdommens faser, interventioner og handlemuligheder og afsluttende indsigt brugerinddragelse i rehabiliteringsforskning omkring Parkinsons sygdom.

I dagens sidste session var ordet frit og her fik deltagere og forskere der havde holdt oplæg mulighed for at debattere de videre perspektiver for rehabiliteringsforskning omkring Parkinsons sygdom.

SE FILM: Parkinsonforeningens kanal på YouTube

Relaterede nyheder

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.