Parkinson Boxing træningsprogram

Nu kan hverken sne, ferie eller andet komme i vejen for din boksetræning. Med to nye træningsprogrammer kan du boksetræne hjemme i stuen, få sved på panden og opnå den gode effekt, som motion har på parkinson.

Projekt Parkinson Boxing, som er et samarbejde mellem Parkinsonforeningen og Danmarks Bokse-Union, kan nu lancere to nye boksetræningsprogrammer lavet til mennesker med parkinson.

Træningsprogrammerne kan  bruges til at supplere den træning, du får i bokseklubben. Du kan også bruge træningsprogrammerne, hvis du er på ferie eller er forhindret i at deltage på bokseholdet.

Træningsprogrammerne er tilpasset dig, der i forvejen kan gå til Parkinson Boxing, det vil sige at du skal kunne bevæge dig uden hjælp fra andre. I løbet af træningsprogrammerne vil du kunne følge med i, hvilke sværhedsgrader øvelserne er.

Begge programmer er et følg-mig træningsprogram, så du sætter videoen på og følger boksetræneren fra start til slut. Der er indbygget pauser i videoen, som du kender det fra bokseholdet.

Vi har lavet to film. Den ene film varer 45 minutter og indeholder forklaring på øvelserne. Den skal du se de første par gange, du laver programmet. Den anden film varer 35 minutter, og den kan du se, når du kender øvelserne.

Træningsprogram inkl. forklaring af øvelser – 45 minutter: KLIK HER

Træningsprogram uden forklaring – 35 minutter: KLIK HER

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.