Støt Parkinsonforeningen økonomisk

Parkinsonforeningen arbejder hver dag på at forbedre vilkårene for mennesker med parkinson og deres pårørende. Det kræver midler, og derfor ringer Parkinsonforeningen til tilfældigt udvalgte medlemmer i juni for at spørge, om I har lyst til at støtte foreningen økonomisk med et månedligt beløb.

Parkinsonforeningen samarbejder med All Ears, der hovedsageligt har ansat personer med synshandicap til at ringe ud på vegne af Parkinsonforeningen. De ringer fra telefonnummer 32 22 07 90.

Støt med et fast beløb og træk det fra i Skat
De ringer for at spørge, om du vil støtte foreningen med et månedligt beløb. Midlerne går til foreningens kerneydelser så som rådgivning, oplysning, aktiviteter samt støtte til forskning i parkinson. Fordelen ved at donere et fast månedligt beløb er, at du kan trække det fra i Skat. Det kan du ikke gøre med dit medlemskab.

Må jeg give personlige oplysninger over telefonen?
Vi ved, at mange kan være utrygge ved at give personlige oplysninger over telefonen. Men der er ingen grund til bekymring. All Ears vil i telefonen bede om dit kontonummer og CPR-nummer, hvis du ønske at give et fast månedligt støttebeløb.

Bankoplysninger kan ikke misbruges til at hæve penge fra din konto, da dit pengeinstituttet er garant for, at det kun er dig som kontoindehaver, der kan hæve penge. Vi beder om disse oplysninger, så vi kan tilmelde aftalen til Betalingsservice – herefter bliver de slettet. Hvis du derfor allerede har en Betalingsserviceaftale med foreningen, behøver du kun oplyse dit CPR-nummer, hvis du ønsker skattefradrag for din støtte.

Kontakt os endelig
Du kan altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til opkaldene. Kontakt os på tlf. 36 35 02 30 mandag – fredag kl. 10.00-14.00 eller send os en mail på info@parkinson.dk.

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.