Specialiseret rehabilitering: Nu kan du søge igen

Rehabiliteringstilbuddet på Sano fortsætter. Du kan derfor søge om at komme på et weekendkursus, to-ugers ophold eller boostophold.

Det var med nerverne uden på tøjet, at Parkinsonforeningen modtog beskeden om, at et bredt flertal af Folketingets partier havde afsat 10 millioner kroner i Sundhedsaftalen til specialiseret rehabilitering til mennesker med parkinson i 2023. Det var en stor lettelse.

Selvom alle pladser i 2022 er optaget, så søg allerede nu om en plads i 2023. I 2023 vil der blive udbudt endnu flere rehabiliteringsforløb, især de populære weekendkurser.

Når du skal søge om et rehabiliteringsforløb, skal du forbi din neurolog eller praktiserende læge, som skal udfylde et henvisningsskema.

LÆS MERE: Henvisningsskemaer

Har du spørgsmål til de specifikke rehabiliteringsforløb (henvisning, ophold mv.), kan du kontakte Sano på parkinson@sanocenter.dk / 7879 0000 (mandag – torsdag kl. 8-15 og fredag kl. 8-13). Har du mere generelle spørgsmål til tilbuddene, projektet e.l. kan du kontakte sundhedspolitisk konsulent i Parkinsonforeningen Marlene Grønnegaard Them på tlf. 36 35 02 35 eller mgt@parkinson.dk.

Overvej også muligheden for at søge om et tre-ugers træningsophold på Montebello i Spanien. De skulle have ledige pladser i 2022.

LÆS MERE: Montebello

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.