Unity Walk for hele familien

Tag børn, børnebørn, familie og venner med til Unity Walk den 13. maj og støt vores fælles sag, når vi igen går for parkinsonsagen i København.

Den 13. maj mødes vi igen til en sprudlende dag med livsglæde, motion og fællesskab i centrum. Denne gang er det gratis at gå med, men tilmelding er nødvendig.

Sammen med tilmeldingen får du mulighed for at tilkøbe et lækkert måltid, som udleveres når alle er kommet i mål. For 100 kr. får du 2 stk. ens trekantsandwich på groft brød, som vil være lette at spise (vælg mellem æggesalat, skinke/ost eller tun), kaffe, kage og 1 øl eller vand. Der er tilmeldingsfrist for madkøb onsdag den 3. maj 2023.

TILMELDING: Få din billet nu

Walken åbnes ved protektor Grevinde Alexandra og parkinsonambassadør Camilla Nørgaard. Efter opvarmningsyoga med Camilla Juel Madsen går vi samlet en rundtur med sambaorkesteret Abanda. Tilbage på pladsen vil der være forskellige former for underholdning, musik og dans. Bandet Frankie Sixfinger & The Offenders står for musikken.

Program

  • Kl.11.45: Opvarmningsyoga med Camilla Juel Madsen.
  • Kl. 12.00: Parkinson Unity Walk 2023 åbnes.
  • Kl.12.15: Deltagerne går en rundtur i indre by (ca. 1,5 km) fra Frue Plads og tilbage til Frue Plads, hvor man går i mål ledsaget af sambaorkesteret Abanda
  • Kl. 13.15: Velkomst tilbage ved målpladsen.
  • Kl. 14.00: Forskellige former for underholdning, musik og dans. Bandet Frankie Sixfinger & The Offenders underholder. Herudover til der være mulighed for socialt samvær, netværk mv.
  • Kl. 15.30: Tak for i år.

Vind flotte præmier!
På dagen trækker vi lod om en række flotte præmier. Har du spørgsmål? Send en mail til Jan Petersen på jdp111060@gmail.com.

Vi glæder os til at se dig!

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.