Parkinson nyt er på gaden

Parkinson Nyt er på gaden med spændende læsning. Læs blandt andet om Morten Kristensen på 56 år, der kun kunne gå 150-200 meter ad gangen og savnede sin bevægelsesfrihed.

Morten Kristensen fik parkinsondiagnosen i 2012 og lider desuden af en medfødt ryglidelse, der giver smerter og bevægeproblemer. For sit indre øje havde han set sig selv sprinte rundt på en el-scooter. Så var det, at kommunens ergoterapeut sagde ’kørestol’.

Han fortæller i bladet, at han først blev rigtig ked af det. Faktisk gik han helt i baglås. ”Det var jo slet ikke der, jeg var, følte jeg.” Alligevel endte Morten Kristensen med at afprøve, hvad ergoterapeuten kaldte en “kørestols-Ferrari” i en periode for at se, om det var noget, han overhovedet kunne få til at fungere og ville få glæde af.

Læs hvordan Morten oplevede kørestolen i Parkinson Nyt, hvor du blandt andet også kan blive kogere på Parkinsonforeningens strategi 2022-2024, om at være søster til en med atypisk parkinson og om Årsmødet for Yngre, der blev afholdt i november sidste år.

Du finder bladet i din postkasse eller via linket.

PARKINSON NYT: Læs seneste udgave 

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.