Hvem har ydet en særlig frivillig indsats i 2023?

Det frivillige engagement i Parkinsonforeningen er stort. Med 350 frivillige og endnu flere, der yder en stor indsats lokalt og landsdækkende for mennesker med parkinson og deres pårørende. Hvem skal vinde Pakkenbergprisen i år?

Parkinsonforeningen kan ikke undvære de fantastiske frivillige, der hele året yder en kæmpe indsats for at tilbyde aktiviteter og netværk til personer med parkinson og deres nærmeste. Det hylder vi med Pakkenbergprisen, der uddeles på det store frivilligtræf til januar.

Du kan derfor indstille din kandidat til Pakkenbergprisen 2024 nu.

Pakkenbergprisen uddeles til en eller flere personer, der har gjort en ekstraordinær indsats for at fremme kendskabet til parkinson og Parkinsonforeningen.

Pakkenbergprisen har sit navn efter professor Henning Pakkenberg (1920-2007), der var medstifter af Parkinsonforeningen. Pakkenbergpisen uddeles til Parkinsonforeningens andet Frivilligtræf, hvor mange frivillige i Parkinsonforeningen mødes d. 20.-21. januar 2024.

Send dit forslag til en kandidat og motivering herfor til Ulrik Gade Husted senest d. 20. december på ulrik.husted@parkinson.dk eller med post til:

Parkinsonforeningen

Att: Ulrik Gade Husted

Blekinge Boulevard 2

2630 Taastrup

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.