Pårørendekursus 2021

Parkinson påvirker ikke kun den, der får diagnosen. Alle i familien rammes og påvirkes af sygdommen. I den første tid fylder chokket måske mest, mens udfordringerne ved den gradvise forværring af sygdommen først viser sig senere – en proces, som ikke kun påvirker personen med parkinson fysisk og mentalt, men også den pårørende, parforholdet og familielivet. Det kræver sit løbende at omstille sig i takt med at sygdommen udvikler sig, og for mange kan det være svært at tale åbent om.

Fredericia: Parkinson foreningen holder pårørende kursus på Fredericia uddannelsescenter. Foto: Robert Wengler

Parkinsonforeningen udbyder derfor et kursus for ægtefæller eller samlevere til personer med parkinson, der gerne vil have redskaber til at passe på sig selv som pårørende samt møde andre pårørende og udveksle erfaringer.
På kurset vil Anja Holst, der selv er pårørende indlede. Tilstede vil også være psykolog Charlotte Jensen, der har mangeårig erfaring med parkinson. Charlotte vil undervise dagen igennem.
Der bliver god mulighed for dialog og foreningens socialrådgiver, Lea fortæller også om relevante sociale støttemuligheder.

Praktisk

Lørdag d. 6. november kl. 10.00-17.00

Uddannelsescenter Fredericia
Mosegårdsvej 2
7000 Fredericia

Tilmelding

Tilmeldingsfrist 21. oktober 2021
Tilmelding via dette link: https://www.collect.nu/DPF/pk2021

Pris 550 kr. for medlemmer og 750 kr. for ikke-medlemmer. Dette inkluderer morgenmad, frokost og eftermiddagsforfriskning.

Vi håber på at se jer til et spændende kursus.

Relaterede nyheder

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.