René la Cour Sell ny landsformand

En enig hovedbestyrelse har den 7. april 2021 valgt 58-årige René la Cour Sell som ny landsformand i Parkinsonforeningen. René la Cour Sell er i dag direktør i Roskilde Kongrescenter.

Rene2

En enig hovedbestyrelse har den 7. april 2021 valgt 58-årige René la Cour Sell som ny landsformand i Parkinsonforeningen. René la Cour Sell er i dag direktør i Roskilde Kongrescenter og har en baggrund som direktør i Rådet for Sikker Trafik, i Danmarks Naturfredningsforening samt som koncernmarketingdirektør i Danske Bank.

René la Cour Sell har en bred erfaring med tillidshverv blandt andet som formand for Settlementet, en socialøkonomisk virksomhed, der kæmper for udsatte voksnes vilkår. Parkinsons sygdom har han haft nær på gennem et familiemedlems sygdomsforløb. Med formandsposten i Parkinsonforeningen ser han frem til at bruge sine erfaringer til at tale parkinsonfamiliernes sag.


”Jeg ser meget frem til at bidrage til at gøre parkinsonsagen endnu mere synlig i offentligheden og hos beslutningstagerne”, siger René la Cour Sell.
I Danmark har mindst 8.000 mennesker parkinson, mens langt flere som pårørende er påvirkede af sygdommen. René la Cour Sell vil sammen med næstformand Allan Bergholt udgør et stærkt formandskab, som står i spidsen for foreningens arbejde for at sikre en bedre hverdag for mennesker med parkinson.

”Vi er utrolig glade for, at René vil påtage sig opgaven som landsformand. Hans omfattende erfaring fra ledelse af NGO’er og hans åbenhed og evne til at skabe netværk og relationer vil være guld værd for foreningen. Vi er begejstrede”, siger Allan Bergholt.
René la Cour Sell har solid erfaring med at sætte dagsordener i samspil med dedikerede frivillige. For direktør Astrid Blom er det en vigtig egenskab som ny landsformand.

”Med René får Parkinsonforeningen en stor kapacitet, der sammen med resten af holdet kan sætte en stærk landspolitisk dagsorden, og som samtidig forstår at engagere og inspirere medlemmer på det lokale niveau”, slutter Astrid Blom.

Kontaktoplysninger
Landsformand René la Cour Sell kan kontaktes på 40 58 22 00 / rene@lacoursell.dk
Direktør Astrid Blom kan kontaktes på 60 72 63 13 / ab@parkinson.dk

På billedet ses Astrid Blom, René la Cour Sell og Allan Bergholt.

Relaterede nyheder

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.