Kronik i Politiken

Politiken bragte lørdag den 17. april en kronik skrevet af Astrid Blom, direktør i Parkinsonforeningen, Birgitte Hysse Forchhammer, direktør i Hjernesagen og Nis Peter Nissen, direktør i Alzheimerforeningen.

Politiken bragte lørdag den 17. april en kronik skrevet af Birgitte Hysse Forchhammer, direktør i Hjernesagen, Astrid Blom, direktør i Parkinsonforeningen og Nis Peter Nissen, direktør i Alzheimerforeningen.

I den fælles kronik argumenter vi for, at kvaliteten af den sundhedsfaglige behandling og pleje på landets plejehjem ofte er alt for ringe, og at for mange medarbejdere på landets plejehjem ikke har tilstrækkelig faglig viden om, hvordan man tager vare på de grupper af legemligt og mentalt alvorligt syge medborgere, der i dag bor på landets plejehjem.


Vi skylder samfundets allersvageste et bedre liv. Derfor skal vi sikre, at plejehjemspersonalet fremover har tilstrækkelig faglig viden og kompetencer. Det er en afgørende forudsætning for en værdig ældrepleje og vil samtidig skabe grundlag for et tillidsfuldt og godt arbejdsmiljø for de ansatte på landets plejehjem.
Den fulde kronik kan læses på Politiken.dk via linket.

Relaterede nyheder

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.