Kom med i biografen

Parkinsonforeningen kan nu via et samarbejde med filmfestivallen CPH:DOX tilbyde medlemmer 20 % i rabat på billetter til den nye, anmelderroste film STILL: A MICHAEL J. FOX MOVIE, som på fin vis kaster lys livet med parkinson.

Skuespilleren Michael J. Fox er 29 år og på toppen af sin karriere, da han bliver diagnosticeret med Parkinsons. Sygdommen truer med at afspore hans blomstrende karriere, så i stedet for at dele nyheden med omverdenen, skjuler han sine symptomer i årevis.

Michael J. Fox fortæller i den nye film ærligt og medrivende og med et glimt i øjet om sin karriere, sin sygdom og sin aktivisme. Fra hans knoldede vej ind i filmbranchen til et glamourøst liv i Hollywood og udødelighed på grund af roller som Marty McFly i ’Tilbage til fremtiden’-trilogien og Alex P. Keaton i sitcom-serien ’Family Ties’.

Fortalt i en medrivende montage af interviews, hjemmevideoer, rekonstruktioner og højdepunkter fra karrieren, som var det Charlie Chaplin på freejazz-sterorider, åbner der sig et livsbekræftende og underholdende portræt om, hvad der sker, når en evig optimist konfronteres med en uhelbredelig sygdom.

I Parkinsonforeningen har vi mulighed for at tilbyde 20 % i rabat på de to fysiske fremvisninger under CPH:DOX.

Filmen vises første gang den 21. marts, kl. 20:15 på Bremen Teater og igen den  25. marts.

Billetter købes via CPH:DOX – følg blot linket og så taste foreningens kode, der hvor der står “Have a discount code?” når du bestiller. Først skal du dog have rabatkoden, som sendes via formular til din mail. Du skal blot indtaste navn og medlemsnummer. Tilbuddet om rabat gælder kun til de angivne filmfremvisninger.

FÅ RABATKODE: Udfyld her

KØB BILLET: Læs mere om CPH:DOX og køb med rabatkode

OBS: Det har desværre ikke været muligt for festivallen at forhandle filmen hjem til streaming.

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.