Parkinson i medierne

Parkinsons sygdom får opmærksomhed i denne uge på både tv og i radioen. Hjernekassen på P1 dykker ned i sygdommen og TV2 Kosmopol ser nærmere på de gavnlige effekter ved Parkinson Boxing.

Hvad er Parkinsons sygdom for en størrelse? Hvem får parkinson, hvad er symptomerne, hvordan behandler man og lever man med parkinson?
Alt det og meget mere bliver Peter Lund Madsen og lytterne klogere på, når Jette Oppelstrup og Anne-Mette Hejl er i Hjernekassens studie.

Jette Oppelstrup er kendt af mange i foreningen og lever med parkinson. Derudover er Jette Oppelstrup en del af Parkinsonforeningen informatørkorps og deler ud af sine levede erfaringer med parkinson.

Anne-Mette Hejl er neurolog på Bispebjerg Hospital og er med til at dele ud af sin faglige viden om sygdommen og behandlingsmulighederne.

Hør programmet: KLIK HER

Indslag med slag i

TV2 Kosmopol har produceret et indslag om Parkinson Boxing og alle de gode effekter, du kan opnå både fysisk, mentalt og socialt.

Kameraholdet har fulgt en træning i Karlebo Bokseklub, hvor boksetrænere Søren Rommelhoff og Rikke Ludvigsen – og en masse stærke boksere er omdrejningspunktet.

TV2 Kosmopol var i den forbindelse også forbi Parkinsonforeningens sekretariatet i Høje Taastrup. Her fik de en snak med vores sundhedspolitiske konsulent, Marlene Grønnegaard Them, om Parkinsons sygdom og Projekt Parkinson Boxing.

Se programmet: KLIK HER

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.