Frivilligtræf med fokus på inspiration og netværk

100 frivillige kom rejsende fra hele Danmark, da der i januar blev afholdt det aller første fælles frivilligtræf for Parkinsonforeningens ildsjæle. 

Det er dem, der sidder klar hos Parkinsonlinjen eller tager imod dig, når du fx møder op i den lokale kreds eller klub, står klar som ressourcepersoner på Sano eller sætter retningen for Parkinsonforeningen gennem arbejdet i hovedbestyrelsen. Med weekenden kunne vi endelig sige tusind tak for det store arbejde.

Frivilligtræffet blev afholdt på Brogaarden ved Middelfart og bød på to intense dage fyldt med viden, inspiration og ikke mindst tid og rum til, at landets frivillige sammen kunne dele erfaringer. Med underholdning, gymnastik og koncert lørdag aften var der også rig mulighed for at snakke, grine og skabe nye relationer.

Lørdag bød bl.a. på oplæg om frivillighed og rekruttering fra konsulentfirmaet Ingerfair, der har speciale i at rådgive om frivillighed i organisationer og foreninger. Søndag trak vi for alvor i arbejdstøjet, da de frivillige mødtes i mindre grupper for at omsætte den nye viden til konkrete ideer til, hvordan man lokalt kan styrke samarbejde og rekruttering. Uanset om det handler om flere hænder i klubberne, en ny kasserer eller flere bestyrelsesmedlemmer.

Stor tak til alle de dedikerede frivillige, som havde lyst til at rive en weekend ud af kalenderen for at blive klogere i fællesskab og skabe nye forbindelser på tværs af hele Danmark. Vi glæder os allerede til at gentage succesen. Og hvem ved, måske bliver vi endnu flere næste gang!

SE MERE: Vil du være frivillig

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.