Kom med på Parkinson Familiecamp 2023

Parkinsonforeningen gentager succesen fra 2022 og afholder Familiecamp 30. september – 1.oktober 2023.

Der venter en rigtig hyggelig weekend i selskab med andre familier med fokus på både bevægelse og aktiviteter, men også masser af tid til netværk og snakke om nogle af de ting, der fylder, når parkinson bliver en del af familien. Der vil derfor både være tid, hvor I er sammen som familie, men også tid til at mødes i grupper, hvor børn mødes for sig, unge for sig, forælderen med parkinson for sig og eventuelle samlevere for sig. Programmet er ikke fastlagt i detaljer endnu og det endelige program kommer først, når vi kender det endelige antal deltagere og alderen på børn og unge.

Praktisk
Tid: lørdag d. 30.9. kl. 10 – søndag d. 1.10. 2023 kl. 15.

Sted: Danhostel, Vestre Ringvej 98A, 7000 Fredericia, Denmark
Deltagerpris: 450kr per forælder

TILMELDING: Kom med

Programmet starter lørdag formiddag. Hvis I ønsker at ankomme dagen før, kontakt Ulrik Gade Husted for nærmere aftale. Danhostel ligger lige op af Fredericia Idrætscenter, hvor der er masser af muligheder for aktiviteter.

Kontakt
Mail: ulrik.husted@parkinson.dk,
Telefon: 44 14 20 56

Vil du være frivillig?
For at Familiecampen skal blive en succes, har vi brug for frivillige. Vi har både brug for frivillige til planlægning af aktiviteter for mindre børn såvel som unge. Derudover har vi også brug for frivillige hænder til den praktiske afvikling af campen.

Du skal som frivillige selvfølgelig ikke betale for hverken overnatning eller forplejning og får din transport betalt. Derudover bliver du en del af en positiv og arbejdsom arbejdsgruppe omkring weekenden. Du får med andre ord en fantastisk weekend, hvor andre også får stor glæde af dit engagement.

Kontakt Ulrik Gade Husted fra Parkinsonforeningen for mere information på ulrik.husted@parkinson.dk eller 44 14 20 56.

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.