Arrangementer i Parkinsonforeningen

Danmark er ved at åbne op igen, og vi glæder os meget til vi igen kan mødes og dele erfaringer, blive klogere og måske danse, synge eller bokse.

Med den gradvise genåbning begynder vi så småt at kunne mødes. Derfor er vi også i fuld gang med at planlægge en lang række aktiviteter både lokalt og på landsplan, hvor vi inden for rammerne af de gældende restriktioner igen kan samles og dele erfaringer om livet med parkinson. Vi glæder os!

Parkinsonforeningen har dog stadig besluttet, at alle sociale arrangementer i Parkinsonforeningen skal holdes digitalt eller udskydes til efter 21. maj. Vi opfordrer derfor til, at kredse og klubber/cafeer følger samme linje og så vidt muligt afholder digitale møder og arrangementer. Sekretariatet står naturligvis til rådighed med bistand i forhold til tekniske spørgsmål til brug af fx zoom-platformen.

Med hensyn til generalforsamlinger har forretningsudvalget givet dispensation, således at de kan afholdes indtil 1. juli. Det er desuden muligt at afholde generalforsamlinger digitalt, helt eller delvist, såfremt den enkelte kreds bestyrelse beslutter sig for dette.

Bemærk denne nyhed er fra d. 5. maj 2021.

Relaterede nyheder

Der blev ikke fundet nogle arrangementer i denne måned.

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.