Parkinson og kost

Emne Sorg Forskning Historier fra hverdagen

Kapitler i videoen

  • Hvorfor er kosten vigtig? 00:40
  • Parkinsonvenlig kost 02:45
  • Vægt 20:37
  • Medicin og kost 31:44
  • Spørgsmål 37:54

Om denne video

I dette foredrag fortæller Sofie Seirup, som er diætist og rådgiver hos Parkinsonforeningen, om kost og parkinson.

Hun vil fortæller blandt andet om middelhavskost, proteiner, sunde fedtkilder og væskeindtag. Sofie Seirup kommer også ind på, hvordan man bedst koordinerer indtagelse af mad i forhold til medicin.

Derudover fortæller Sofie Seirup om vægttab og vægtvedligehold.

Foredraget er støttet af Lundbeck Fonden.

Kreditering

Sofie Seirup, diætist og rådgiver hos Parkinsonforeningen

Lignende og nyeste

Vi udsender regelmæssige nyhedsmails fra Parkinsonforeningen.
Skriv dig op her.