Fredag den 24. marts afholdes der støttekoncert i Gl. Ridehus på Grønnegades Kaserne. Koncerten er arrangeret af kreds Storstrømmen.
Billetpris 335,-

Dørene åbnes kl. 18.00 og Koncertarrangementet starter kl. 19.00. med følgende program:

19.00
Introduktion til aftenens program

19.10
Velkomst ved Borgmester Carsten Rasmussen og Parkinsonforeningens formand Renè la Cour Sell

19.30
Ester Brohus & band: Med Country i blodet og noget på hjertet, så er vi klar til mere godt humør. I forbindelse med et socialt projekt i Århus har Ester udtalt: ”Country er almindelige menneskers musik, med små historier som kan betyde meget for den enkelte. Jeg vil være ekstra glad, hvis jeg kan medvirke til at skabe mere sammenhold lokalt”.

20.10
Sophie Rønnow: Sophie Rønnow er singer-song writer med bopæl i Næstved. Hendes sangunivers er inspireret af melankolsk jazz og pop og med sine sange tager hun favntag med selv at få konstateret Parkinson som 37 årig.

20.40
SING SING SING: Søren Jacobsen, Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont og Lonnie (Devantier) Kjer. 12 års musikalsk sammenhold og med betegnelsen som Danmarks hyggeligste rockband – så starter vi med en perlerække af numre, der nok skal få gang i det gode humør

21.20
Pause + auktion: Vi bortauktionerer donerede CD- og plader fra de deltagende bands.

21.40
Sly & The Man: Tag med Sylvester Larsen og Martin Hülz Larsen på en mission til retromania med deres tilbageskuende, stilsikre retropop, der trækker tråde til nogle af datidens største sangskrivere som Gilbert O’ Sullivan, Elton John og Electric Light Orchestra.

22.20
Humleridderne – HR3: Dan Holm-Fjord, Jimmi Sommer og Daniel Herfort-Bruun. Og nu til noget helt andet – efter en kort pause på nogle år- så er de tilbage – er I klar til ”Malerhjerne” – ”Humletid” – ”Brobygningshysteri” dansk rap fra de glade 90´ere – det bliver stærkt!

23.00
Parkinsonforeningen -Tak for jeres støtte – kom godt hjem.

KØB BILLET: Støttekoncert

DOWNLOAD: Flyer