Parkinsonforeningen udbyder igen kursus for ægtefæller og samlevende, som ønsker redskaber til at håndtere den ændrede hverdag.

Er du pårørende? Har du brug for at vide mere om rollen som nær pårørende til et menneske med parkinson?

Parkinson påvirker ikke kun den, der får diagnosen – alle i familien rammes og påvirkes af sygdommen. Udfordringerne ved den gradvise forværring af sygdommen viser sig over tid og påvirker også partneren, parforholdet og familielivet. Det er svært at tale åbent om og der er behov for løbende omstilling.

Psykolog Charlotte Jensen, der har mangeårig erfaring med parkinson, underviser dagen igennem. Der bliver god mulighed for dialog og foreningens socialrådgiver fortæller sidst på dagen om relevante sociale støttemuligheder.

Det endelige program udsendes cirka en uge før kurset. Der serveres let morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe i løbet af dagen.

Tid og sted for pårørendekurset
Lørdag d. 22. april 2023 kl. 09.30-16.00 i Aarhussalen, Skt. Knuds Torv 3, 1. sal, 8000 Aarhus.

Pris
Kurset er gratis for medlemmer, mens prisen for ikke-medlemmer er kr. 500. Hvis man som tilmeldt ikke møder op på dagen, vil der efterfølgende blive opkrævet et no-show gebyr på kr. 400.

Medlemskab af Parkinsonforeningen er personligt og koster kr. 350 årligt, mens et parmedlemsskab koster kr. 500. Medlemskab giver bl.a. adgang til faglig rådgivning og medlemsbladet Parkinson Nyt.

Tilmelding senest onsdag d. 5. april 2023.

KOM MED: Pårørendekursus 2023