CIK inviterer til åbent hus onsdag den 6. december kl. 15-16, hvor mennesker med parkinson kan afprøve Parkinson Boxing.

Parkinson Boxing er en bokseform uden kropskontakt og bygger på den højeste faglige viden om parkinson, træning og boksning. Parkinson Boxing er baseret på hastighed, krydsbevægelser, rotation i ryggen, balance og koordination, som alle er udfordringer, personer med parkinson skal arbejde med for at kunne leve et godt liv med deres sygdom.

Foruden de fysisk gavnlige effekter er målet med træning i bokseklubber at tilbyde et socialt fællesskab i fritidslivet for personer med parkinson.

Adresse: Bådsmandsstræde 20, 1407 København.

Tøj: Mød op i sportstøj, indesko og medbring gerne en vandflaske. Der er handsker og andet udstyr i klubben.

Parkering: Man kan parkere gratis i Bådsmandsstræde, når man parkerer ved hegnet mod Christiania. Derudover vil gården blive åbnet, og enkelte biler kan parkere der.

Adgangsforhold: Træningssalen er beliggende på 3. sal. Der er ingen elevator og derfor kun adgang via trappe.

Tilmelding: Du tilmelder dig til arrangementet her: https://www.collect.nu/DPF/CIK_åbenthus

 

Om projekt Parkinson Boxing

Uddannelsen i Parkinson Boxing er et samarbejde mellem Parkinsonforeningen og Danmarks Bokse-Union, som har fået støtte fra Sundhedsstyrelsens pulje ’Sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse’. Projektet slutter med udgangen af 2023, men de etablerede boksetilbud fortsætter.

Det er planen i 2024-2025 at uddanne flere boksetrænere, så der kan komme Parkinson Boxing i endnu flere byer.

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte sundhedspolitisk konsulent Marlene Grønnegaard Them på tlf. 36350235 eller mgt@parkinson.dk.