Telefonkampagne i oktober

Oprettet d. 04.10.2017

PARKINSONFORENINGENS TELEFONKAMPAGNE I OKTOBER

Parkinsonforeningen er afhængig af bidrag for at kunne arbejde for at forbedre vilkårene for mennesker med Parkinsons sygdom og deres pårørende. Derfor ringer Parkinsonforeningen i oktober måned til potentielle og tidligere medlemmer af Parkinsonforeningen.

ER DU BLEVET RINGET OP?

Parkinsonforeningen samarbejder med telemarketingbureauet The Call Company, hvis engagerede medarbejdere ringer for os i både dag- og aftentimerne.
Er du i tvivl om, hvorvidt det er Parkinsonforeningen, der har kontaktet dig, eller har du spørgsmål eller kommentarer til vores opkald, er du velkommen til at henvende dig på tlf. 36350230 mandag til fredag kl. 10-14 eller sende os en mail på info@parkinson.dk.

HVORFOR RINGER VI?
Vi ringer for at få flere medlemmer i Parkinsonforeningen. Økonomiske midler er livsnødvendigt for, at vi kan fortsætte vores arbejde for parkinsonramte og pårørende, men flere medlemmer giver også foreningen større gennemslagskraft.

STØT PARKINSONFORENINGEN
Du kan også støtte Parkinsonforeningen på andre måder. Du kan fx MobilePay på telefonnummer 3089 9810 eller indbetale på foreningens konto, Nykredit, reg. 5470, konto nr. 7022895.

LÆS MERE: Støt Parkinsonforeningen

MÅ PARKINSONFORENINGEN RINGE?
Parkinsonforeningen har en godkendelse efter ligningslovens § 8 A. Det betyder, at vi må ringe ud til personer, som har en tilknytning til foreningen.

LÆS MERE: Indsamlinger