Sidste chance: Kom med!

Oprettet d. 20.04.2017

Sidste chance: Vi har få ledige pladser tilbage til arrangementet på tirsdag! Tilmeld dig nu og mød en række af landets skarpeste parkinsonforskere, når vi sammen markerer 200-året for parkinsondiagnosen.

I 2017 kan verden markere, at det nu er 200 år siden, at James Parkinson udgav det senere så berømte essay ”An essay on the shaking palsy”, der handler om ’rystelammelsen’. Baseret på seks personer, som James Parkinson havde observeret i nabolaget, nedfældede han her den første beskrivelse af parkinsonpatienters karakteristiske hurtige gang og tydelige rysten. Siden har verden ændret sig, og parkinsonforskningen er i dag i rivende udvikling.

Den 25. april samler Parkinsonforeningen derfor en række af de dygtigste danske parkinsonforskere, som hver giver deres blik på aktuelle forskningsfelter. Hvad ved vi nu, og hvad skal vi sætte fokus på i de kommende år? Mød op og bliv klogere i selskab med:

  • Lene Werdelin
  • Hartwig Roman Siebner
  • Karen Østergaard
  • Per Borghammer
  • Annemette Løkkegaard

Protektor grevinde Alexandra og Jette Skive, rådmand for Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune står for velkomsten. Arrangementet foregår kl. 13.00-17.00 i de flotte rammer på Aarhus Universitet, Aulaen, Nordre Ringgade 4, 8000 Aarhus C. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig via nedenstående link. Tilmelding efter 'først-til-mølle'.

LÆS MERE: Program og tilmelding