Nyheder fra Parkinsonforeningen

Parkinsonforeningen sælger fra den 1. marts til den 24. juni skrabelodder, hvor du har mulighed for at skrabe dig frem til en masse gaver og samtidig støtte Parkinsonforeningens vigtige arbejde.

Når du køber en lodseddel, kan du deltage i lodtrækningen om et gavekort til Club La Santa på...

I foråret 2017 gennemførte 19 kommunale medarbejdere med sundhedsfaglige baggrunde en 6 dages Parkinsonkoordinator-uddannelse.
Med støtte fra Jascha Fonden har Købehavns Universitet gennemført en evaluering af uddannelsen. 

Evalueringen viser, at deltagerne har været meget tilfredse...

Vi nærmer os med hastige skridt den 11. april, hvor International Parkinsondag finder sted. I den anledning har EPDA (European Parkinson's Disease Association) lavet kampagnen #UniteForParkinsons, der har til formål at samle tusindvis af parkinsonforeninger og tilhængere fra...

Helene og Viggo Bruuns Fond blev stiftet i 2009. Fonden giver støtte til ubemidlede syge personer der lider af Parkinsons sygdom eller sklerose, handicappede børn, hvis forældre ikke er formuende samt forskning indenfor børnesygdomme og kredsløbssygdomme.

Hvem kan søge om...

Sundhedsstyrelsen udlodder over 28 mio. kr. som skal give hjemmehjælpsmodtagere, uanset om de har valgt privat eller kommunal leverandør, mulighed for at deltage i sociale aktiviteter via et såkaldt fællesskabsklippekort.

Med fællesskabsklippekortet kan medarbejdere i hjemmeplejen give de...

Sider