Nyheder fra Parkinsonforeningen

Det er nu muligt for parkinsonramte i den sene fase af sygdommen (fase 4) at få to forebyggende hjemmebesøg. Hjemmebesøgene skal afdække hvilke problemstillinger, der fylder i hverdagen, dels for patienten, dels for hans eller hendes pårørende, samt pege på hvilke muligheder der kan være for at...

Brænder du for at bruge danseundervisning til at bringe livsglæde og sundhed? Parkinsonforeningen gennemfører med støtte fra TrygFonden et landsdækkende treårigt projekt, som kobler kvalificeret danseundervisning, musik, rytme og motion med en ofte overset sygdomsgruppe – parkinsonramte og deres...

Til september går Mette Holst på pension efter 10 år som direktør i Parkinsonforeningen. Det er med stor glæde, at vi i dag kan annoncere, at Astrid Blom er ansat som ny direktør med start 1. september.

Astrid Blom kommer fra en stilling i Sundhedsstyrelsen, hvor hun i en årrække har...

Find Parkinsonforeningen på Folkemødet, når vi gentager vores populære Stand Still-event fredag den 16. juni ved D99 kl. 15.30 – 16.00.

En stor tak til vores frivillige fra Bornholm, som igen stopper menneskestrømmen.

...

Det populære program Sundhedsmagasinet på DR1 satte den 16. maj fokus på parkinsondans, hjernen og musik under temaet "Kan musik helbrede?".

I programmet kan du møde 66-årige Kim Andersen, som lever med Parkinson.  

Kim fortæller i programmet, at han på et tidspunkt begyndte at...

Sider