Nyheder fra Parkinsonforeningen

”PLADS TIL PÅRØRENDE? Høring om erhvervsaktive pårørende på Christiansborg”

Det var titlen på høringen, som Parkinsonforeningen sammen med 10 andre organisationer afholdte fredag d. 26. oktober 2018 i Landstingssalen på Christiansborg for at sætte fokus på de udfordringer, som pårørende i...

Parkinsonforeningens sekretariatet holder julelukket mellem den 22. december og 6. januar, begge dage inklusive. Rådgivningsteamet holder som udgangspunkt også lukket i disse dage. På gensyn i det nye år.

Netværk for Yngre med parkinson står bag udgivelsen tre fine kortfilm, der skal sætte ansigt og ord på, hvordan man kan leve et godt liv som yngre parkinsonramt, sygdommen til trods.

I filmene følger vi Hannah (33), Jette (45) og Claus (49) på en helt almindelig dag, mens de åbent og...

Parkinsonforeningen er gået sammen med tre andre pårørende- og patientforeninger for i samarbejde at sætte fokus på pårørende og deres behov og muligheder for aflastning.

I den forbindelse har vi lavet en spørgeskemaundersøgelse, som vi håber, at du som pårørende vil hjælpe med at besvare...

Vi oplever i øjeblikket visse tekniske udfordringer her på hjemmesiden i forbindelse med en opdatering. Vi arbejder på at få alle deltaljer udbedret hurtigst muligt og beklager eventuelle fejl. 

Pages