Nyheder fra Parkinsonforeningen

SundhedsParlamentet afholdt torsdag den 14. juni en prisuddeling for patientforeninger på Folkemødet på Bornholm. Parkinsonforeningen vandt for Bedste Initiativ med projektet Dans med Parkinson og det var en tydelig glad landsformand, som kunne takke for den fornemme pris: 

”Vi sender en...

Savner du at kunne drøfte din situation som barn af en parkinsonramt forældre med andre voksne i samme situation?

Parkinsonforeningen afholder lørdag den 6. oktober 2018 et kursus for voksne børn af en parkinsonramt forælder (også kaldet Parklife-netværk). Kurset vil...

Du kan stadig nå at få fingre i en af Parkinsonforeningens lodsedler og dermed være med i konkurrencen om de eftertragtede gavekort.

Hovedpræmien er et rejsegavekort til Bravo Tours på 25.000 kr. Med sådan et gavekort kommer de hvide sandstrande pludselig lidt tættere på. Eller måske er...

Parkinsonforeningen holder sit årlige kursus for mennesker med Parkinson, der er erhvervsaktive, lørdag d. 24. november 2018 kl. 10.00-16.30 i Uddannelsescentret Fredericia, Mosegårdsvej 2, 7000 Fredericia.

  • Hvordan vil du tilrettelægge dit arbejdsliv med Parkinsons sygdom?
  • ...

Nyt forskningsprojekt søger patienter med Parkinson i alderen 50-75 år bosiddende på Sjælland til projektet: ”Håndtering af komplekse symptomer i hverdagen hos patienter med Parkinson”.

Krav til deltagerne:
Du skal have haft Parkinson 3-7 år, dog ikke atypisk...

Sider