Nyheder fra Parkinsonforeningen

Vi oplever i øjeblikket visse tekniske udfordringer her på hjemmesiden i forbindelse med en opdatering. Vi arbejder på at få alle deltaljer udbedret hurtigst muligt og beklager eventuelle fejl. 

Hvordan kan man samskabe erfaringsbaseret, hverdagsforankret viden om den terapeutiske brug af dans? Hvilke potentialer og udfordringer er der i patientinddragende, participatorisk forskning og forskningskommunikation?

I et forskningsprojekt, som er ledet af professor Louise Phillips og...

Kan man synge i kor, hvis man har svært ved at tale? Ja – det kan man snart i Odense. For Ernst og Vibeke Husmans Fond har bevilget 437.000 kroner til et kor for fynboer med parkinson i 2019 og givet tilsagn om en yderligere bevilling på 400.000 i 2020, såfremt koret kommer godt igang.

...

Raske forsøgsdeltagere søges til en videnskagelig undersøgelse af Parkinsons sygdom. Projektet omhandler en ny skanningsmetode til diagnostik af Parkinsons sygdom og i den forbindelse arbejder man med en kontrolgruppe, der undersøger raske personer i aldersgruppen 50-90 år af begge køn. 

...

Parkinsonforeningen har sammen med Hjernesagen og Epilepsiforeningen indgået et samarbejde med det formål at sætte fokus på hjernen - samtidig med at man støtter vores vigtige arbejde for de tre patientgrupper.

Der er i den sammenhæng blevet produceret en serie såkaldte huskeringe til...

Pages