Nyheder fra Parkinsonforeningen

Tag dine pårørende, venner og bekendte med til Parkinson Unity Walk den 20. maj 2017, hvor vi denne gang starter på Nytorv og slutter på Højbro Plads. 

Lige nu kan du endda vinde to gavekort, hvis du tilmelder dig allerede nu!

  • Et gavekort til Club la Santa på Lanzarote, til en...

Et helt nyt træningshæfte afløser Parkinsonforeningens ’gamle’ træningsbrochure. Træn med Parkinson rummer tekst og tegninger med inspiration til ikke mindst nydiagnosticerede parkinsonramte.

At bevæge dig er det bedste, du kan gøre for din hjerne. Derfor udsender Parkinsonforeningen nu...

Mange har lyst til at synge gospel. Nu har du chancen. Her får du en dag med en af Danmarks bedste instruktører. Det er Parkinsonforeningens lokale kreds København / Frederiksberg, der tilbyder denne event lørdag den 25. februar fra kl. 10.00-14.30 under ledelse af gospelinstruktør Lars...

Sydvestjylland afholder 'Dans Dur' med Susanne Frederiksen fredag den 24. februar 2017 kl. 13.00 – 16.30. 

Tag din ægtefælle, kæreste, ven/veninde, eller anden pårørende under armen og vær med til workshop med dans og musik. På workshoppen præsenteres dansen som et vigtigt redskab:

...

Henvisningsskemaer til rehabiliteringstilbud i 2017 ligger klar, og parkinsonramte eller deres pårørende kan allerede nu søge om at komme med på et af de eftertragtede rehabiliteringsforløb, som bliver udbudt i 2017.

Alle rehabiliteringstilbuddene samles på Sano, som har afdelinger i...

Sider