Ung med parkinson

Er du under 55 år og har parkinson, betragtes du efter internationale termer som ’ung’. Som ung diagnosticeret kan man godt føle sig lidt alene, men i Parkinsonforeningen har du rig mulighed for at finde andre ligesindede. At være en del af et netværk kan gøre en stor forskel for den enkelte, vi opfordrer derfor til, at du benytter dig af nogle af tilbuddene.

Rundt om i landet er der adskillige lokale netværk, arrangementer og Facebook-grupper for yngre med parkinson. På Facebook finder man grupperne ved at søge efter "Yngre med parkinson". I disse grupper kan man holde sig orienteret om både lokale og landsdækkende caféeftermiddage, sportsarrangementer, events og meget mere. Ydermere kan man søge sparring ved at lave opslag om problemstillinger, man oplever i forhold til sin sygdom.

Facebookgrupper og de fleste arrangementer er drevet af frivillige kræfter, så hvis du vil være med til at gøre en forskel enten i lokalområdet eller landsdækkende, er du meget velkommen til at kontakte andre frivillige. Der er altid brug for nye kræfter.

Parkinsonforeningen har et særligt udvalg, ’Yngre Styregruppen’, som pt. består af 8 yngre parkinsonramte fra Jylland, Sjælland og Fyn. Gruppen har til opgave at sikre, at der er aktiviteter, information og støtte til yngre med parkinson. Jette Andersen er gruppens formand (61 77 56 20/jettegandersen@privat.dk).

Kontaktinformation og info om hvert af medlemmerne af Yngre Styregruppen finder du ved at klikke på nedenstående link: 

SE LISTE: Styregruppe