DBS-netværket

Brug for erfaringsudveksling og netværk?

DBS-netværket er en gruppe for DBS-opererede, deres pårørende og de, der overvejer operationen. Gruppen arrangerer et årligt netværksmøde, skiftevis placeret i Jylland og på Sjælland. Det seneste møde blev afholdt i marts 2017 i Århus. Hvert møde vil byde på faglige eksperter og erfaringsudveksling blandt netværkets medlemmer.

LÆS MERE: Fakta om DBS

Netværket er baseret på en landsdækkende telefonliste med navne, adresser og telefonnumre på DBS-opererede og pårørende. Gennem listen kan medlemmerne altid komme i kontakt med hinanden, få gode råd, støtte og idéer til at håndtere hverdagen med DBS-stimulationen. Listen uddeles kun til gruppens medlemmer.

Supplerende med netværkslisten findes en facebookgruppe, som er etableret på privat initiativ, uden tilknytning til Parkinsonforeningen. Facebookgruppen findes ved søge på "face DBS".

Nye medlemmer er meget velkomne, både i netværket samt i facebookgruppen. Oplysninger og spørgsmål vedrørende DBS-netværket og facebookgruppen kan stilles til netværkets kontaktpersoner:

Anette Gerhøj
DBS-opereret i 2014
Telefon 2143 8783

Sigrid Witt
DBS-opereret i 2012
Telefon 4224 7282

Poul-Erik Hømlund
Pårørende
Telefon 2966 3740