Advarselsmeddelelse

Der er lukket for indsendelser af denne formular.

Danseworkshop 7

Oprettet d. 28.06.2017

Lever du med Parkinson og har du lyst til at opleve dansens smittende livsglæde? 

Til august går Parkinsonforeningens store danseprojekt i luften med en række lokale danseworkshops, hvor parkinsonramte og pårørende kan stifte bekendtskab med dansens smittende livsglæde. Derefter følger et uddannelsesseminar for kommende danseinstruktører inden danseundervisningen starter lokalt i oktober.

Projektet finansieres via TrygFonden, som i december kom med den glædelige nyhed, at de har valgt at støtte projekt ”Dans for parkinsonfamilier” med 3,75 mio. kroner i perioden 2017-2019. Det overordnede mål er at samle Danmarks parkinsonfamilier i et fælles projekt centreret om dansetræning, musik og livsglæde.

Den 16. august kommer vi derfor forbi Odense med en gratis workshop kl. 11.00-13.00 i Korup Kultur- og Idrætscenter, Præstevej 12, 5210 Odense NV. 

Her kan du gennem to timer få en gratis smagsprøve på Ballroom Fitness™ målrettet parkinsonramte. Workshoppen er lavet for dig, der lever med Parkinson. Du er dog velkommen til at tage en pårørende med, så I sammen kan nyde dansen.

Undervisningen varetages af Elisabeth Dalsgaard, idrætsuddannet fra Københavns Universitet. Elisabeth har udviklet konceptet Ballroom Fitness™ og har mange års erfaring med at undervise i dans. Siden 2014 har Elisabeth arrangeret kurser på Club La Santa for parkinsonpatienter og deres pårørende.

OBS: Det er desværre ikke længere muligt at tilmelde sig denne workshop.

Tidspunkt: 
Onsdag, 16. august 2017 - 11:00